Redigere hjemskjerm iOS 14

Nå kan alle gjøre dette

iPhone har endelig fått støtte for widgets på hjemskjermen - og hashtaggen #ios14homescreen går viralt i sosiale medier.

APPLE: iOS 14 er endelig her - dette er våre favoritter! Video: Kirsti Østvang. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den store nyheten i iOS 14-oppdateringen som ble sluppet til iPhone i forrige uke er at man kan legge widgets på hjemskjermen (se video nederst)

Med en widget kan du få informasjon fra apper uten å måtte åpne selve appen. Det kan være alt fra værinformasjon til kalenderavtaler, bilder, musikkavspillingskontroller, aktivitetsinformasjon og så videre.

Dette er en mulighet Android-brukere hatt tilgjengelig i mange år. iOS-brukere har riktig nok også hatt tilgang på widgets før, men da kun fra dagsoversikten til venstre for hoved-hjemskjermen.

Vis meg din #ios14homescreen

Men nå trenger altså ikke iPhone-hjemskjermen lenger å være et kjedelig rutenett med app-ikoner.

Hashtaggen #ios14homescreen har for lengst begynt å gå viralt på sosiale medier som TikTok og Instagram, og folk legger ut videoer av ganske kreative hjemskjerm-design enn hva vi har sett tidligere.

Det er i tillegg mulig å bytte selve ikonene, noe som åpner for en helt annen mulighet for personliggjøring enn før.

- Jeg brukte timesvis på hjemskjermen min, skriver TikTok—bruker @kaylamarie126.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer