iOS 14:

Nå kan alle prøve

Apple har gjort betaversjonen tilgjengelig for alle som vil.

IOS 14: Blant nyhetene denne gangen er blant annet widgets på hjemskjermen og en oppdeling slik at apper du ikke bruker så ofte ikke lenger trenger å ligge spredd over alle hjemskjermene. Foto. Apple
IOS 14: Blant nyhetene denne gangen er blant annet widgets på hjemskjermen og en oppdeling slik at apper du ikke bruker så ofte ikke lenger trenger å ligge spredd over alle hjemskjermene. Foto. Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver høst lanserer Apple en ny versjon av iOS, operativsystemet som brukes på selskapets iPhone-modeller.

Månedene før er det imidlertid mulig å bruke en betaversjon av operativsystemet, altså en versjon som ikke er ferdigstilt og kan inneholde feil og mangler.

Først får utviklere tilgang på betaversjonen, og når de har testet en stund og den har blitt oppdatert et par runder, har Apple de senere årene gjort betaversjonen tilgjengelig for publikum.

Den kan fortsatt inneholde feil, men de fleste av dem har som regel blitt rettet slik at den offentlige betaversjonen er relativt trygg å bruke. Dog kan det være at du vil møte på enkelte småproblemer, så det innebærer en viss risiko. Blant annet kan det være at enkelte tredjepartsapper ikke vil fungere etter oppdateringen, og det er jo kjedelig hvis det gjelder nettbanken din eller den slags.

Men blir du fristet, kan du prøve allerede nå - et par måneder før iOS 14 slippes som en oppdatering til alle kompatible telefoner.

Disse modellene får iOS 14

Apple har gjort det veldig enkelt denne gangen – får du kjørt iOS 13 på telefonen din, vil du også kunne oppdatere til iOS 14.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer