iOS 11 beta klar for alle

Nå kan alle teste iOS 11

Apple har åpnet for publikum.

KLAR TIL PRØVING: Nå kan alle som vil laste ned den første offentlige betautgaven av iOS 11. Foto: Pål Joakim Pollen
KLAR TIL PRØVING: Nå kan alle som vil laste ned den første offentlige betautgaven av iOS 11. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten, når det kommer nye Apple-telefoner, slippes også iOS 11.

Men har du lyst til å prøve allerede nå, har du lov. Apple har sluppet den første offentlige betautgaven av iOS 11; en oppdatering med mange nyheter, og særlig for deg som har iPad.

Verdt å merke seg er at dette altså er en betautgave. Den kan typisk ha småfeil og være mindre stabil enn den endelige versjonen som kommer til høsten.

Vi anbefaler ikke nødvendigvis at du installerer den på en telefon du bruker i det daglige, selv om det sjelden er alt for alvorlige feil til stede når Apple åpner for mannen i gata. Dog kan det være lurt å vente til den tredje eller fjerde betautgaven kommer, slik at de fleste feil har blitt luket bort.

Slik gjør du det

Har du en iOS-enhet du vil prøve ut iOS 11 på, peker du først nettleseren din (på telefonen eller nettbrettet) til Apple beta software program-siden:

Her trykker du sign up om du ikke har brukt en betaversjon før, eller sign in dersom du allerede er registert betabruker. Hva enn du gjør handler det om å logge på med Apple ID-en din, altså den du også bruker for å handle apper og lignende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer