iOS 13 beta klar for alle

Nå kan alle teste iOS 13

Apple åpner for publikum.

MØRK MODUS: En av de store nyhetene i iOS 13 er at du kan få mørkt utseende på brukergrensesnittet. Foto: Kirsti Østvang
MØRK MODUS: En av de store nyhetene i iOS 13 er at du kan få mørkt utseende på brukergrensesnittet. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Til høsten kommer splitter nye Apple-telefoner, og da slippes samtidig iOS 13.

Apple avduket den store oppdateringen til iPhone og iPad på sin årlige utviklerkonferanse i begynnelsen av juni.

Samtidig som de gjorde den første betautgaven tilgjengelig for registrerte utviklere, lovet de at alle ville få mulighet til å prøve en offentlig betautgave i juli.

I går slapp imidlertid Apple den første offentlige betautgaven av iOS 13, så nå er det fritt frem for alle å prøve ut det nye operativsystemet.

Bør du installere?

Egentlig ikke. Som 9to5Mac påpeker, er det vanskelig å anbefale installasjon av iOS 13 i sin nåværende form. Det har fremdeles en del feil og problemer, spesielt relatert til lydavspilling, HomePod-høyttalere og AirPods.

Du risikerer også at tredjepartsapper ikke fungerer som de skal, ettersom utviklere ennå ikke har oppdatert sine apper til iOS 13.

Vi anbefaler ikke nødvendigvis at du installerer den på en telefon du bruker i det daglige, selv om det sjelden er alt for alvorlige feil til stede når Apple åpner for mannen i gata.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer