Nå kan Chromecast spille musikk i hele huset ditt

Går rett i strupen på Sonos med synkronisert lyd i alle rom.

NY FUNKSJON: Nå kan du caste lyd til flere Chromecast Audio-enheter samtidig. Foto: GOOGLE
NY FUNKSJON: Nå kan du caste lyd til flere Chromecast Audio-enheter samtidig. Foto: GOOGLE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sonos har hatt stor suksess med sine flerromshøyttalere. Med slike satt opp på kjøkkenet, i stua, på soverommet og på badet kan den samme musikken spilles på likt i alle rom – eller i bare noen av dem.

Senere har også flere konkurrenter kommet på banen, og vi har testet løsninger blant annet fra Samsung, Philips og Denon.

Nå trenger du imidlertid ikke å kjøpe høyttalere av et bestemt merke. Dingsen Chromecast Audio har nemlig i dag fått støtte for avspilling i flere rom.

LES TESTEN: Chromecast Audio

Billig løsning

Om du har rikelig med høyttalere i huset fra før, blir dette en langt rimeligere løsning enn å kjøpe helt nye høyttalere til hvert rom.

Chromecast Audio koster snaue 400 kroner i de rimeligste nettbutikkene og kan plugges inn i alle anlegg som har en vanlig lydinngang (3,5 millimeter). De er enkle å sette opp, og kobles til det trådløse nettet ditt hjemme.

Alt du trenger å gjøre er å sørge for å koble opp flere Chromecast Audio-enheter i samme nettverk, og så kan du bruke den siste versjonen av Chromecast-appen for Android eller Chromecast-appen for iOS for å lage grupper av enheter, som da dukker opp som mulige «cast»-valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer