DNB starter med klokkebetaling

Nå kan DnB-kunder betale med klokka - men kanskje ikke den du ønsker

Nå kan DNB-kunder betale i butikken med Garmin- eller Fitbit-klokka. Hva med Apple Pay og Google Pay? - Vi er i dialog med begge, sier DNB.

KLOKKEBETALING TIL NORGES STØRSTE BANK: Nå skal DNB begynne å la deg betale med klokka, men bare om du har en fra Fitbit eller Garmin. Foto: Stig B. Fiksedal/DNB
KLOKKEBETALING TIL NORGES STØRSTE BANK: Nå skal DNB begynne å la deg betale med klokka, men bare om du har en fra Fitbit eller Garmin. Foto: Stig B. Fiksedal/DNB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kontaktløs betaling er på full fart inn i Norge. Apples inntog med Apple Pay tidligere i år har virkelig fått ballen til å rulle, og stadig flere banker kommer på banen med støtte for ulike typer kontaktløs betaling, eller «tæpping» som noen forsøker å få oss til å kalle det.

Nå melder DNB at de åpner opp for klokkebetaling for sine kunder, forutsatt at de har en klokke fra enten Fitbit eller Garmin.

DNBs kunder kan allerede betale kontaktløst med bankkort.

Disse klokkene støttes

De to tjenestene DNB nå støtter, er Fitbit Pay og Garmin Pay.

Fitbit Pay kan brukes om du har en Fitbit Ionic eller Versa-klokke, eller en spesialutgave av det nye Charge 3-aktivitetsarmbåndet.

Inkludert DNB, er det hele ti banker som har muliggjort klokkebetaling med Fitbit Pay, opplyser Lina Kjällström, markedssjef for Fitbit i Norden.

- Ettersom stadig flere betalingsterminaler og butikkjeder kommer med kontaktløs betaling i tiden som kommer, tror vi at 2019 virkelig vil bli det store året for klokkebetaling i Norge. Nordmenn er lagt fremme når det kommer til anvendelse av ny teknologi, og med tanke på den fantastiske posisjonen Fitbit har i Norge i dag forventer vi at mange vil benytte seg av Fitbit Pay, sier Lina Kjällström til Dinside.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.