Nå kan du bruke Spotify på Apple TV

Den svenske strømmetjenesten tilbyr nå også Siri-integrasjon.

SPILL: Nå kan du blant annet koble opp en spillkontroll til din Apple TV. Video/Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spotify har nettopp oppdatert iPhone-appen sin til iOS 13, med to spennende nyheter, men de har også en tredje godbit på lur.

Med Siri-integrasjon kan du nå be Apples stemmeassistent å spille av musikk fra Spotify til enheter som iPhone, iPad, smarthøyttaleren HomePod via AirPlay, AirPods og CarPlay.

Merk. Ifølge 9to5Mac er ikke HomePod-funksjonaliteten oppe og går riktig ennå - du må trolig vente på en oppdatering til smarthøyttaleren før det fungerer som det skal.

Den andre nyheten til iOS-appen, er en «low data»-modus, perfekt for dem med begrenset med mobildata i måneden, eller dem som bare bruker veldig mye mobildata. Modusen vil slå på «Data Saver» når iOS-enheten er satt til «low data», som du kan aktivere under mobilens mobildatainnstillinger.

Apple TV-app

Som en del av denne oppdateringen, slipper Spotify også en egen app til Apple TV, noe mange av strømmetjenestens brukere har etterspurt i lang tid.

Appen er ikke tilgjengelig i App Store på Apple TV i skrivende stund, men du kan sørge for at den installeres automatisk så fort den blir tilgjengelig ved å aktivere «Installer apper automatisk» under Innstillinger og Apper på Apple TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer