Squad lar deg dele skjermen

Nå kan du dele alt som skjer på skjermen din

Sosial på skjermen selv om man ikke er sammen.

VIDEOCHAT MED SKJERMDELING: Med Squad kan du dele alt på skjermen med den du prater med. Foto: Pål Joakim Pollen
VIDEOCHAT MED SKJERMDELING: Med Squad kan du dele alt på skjermen med den du prater med. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

– Den nye chat-appen med skjermdeling som alle kommer til å kopiere, sier Techcrunch etter å ha testet ut Squad.

For en sentral funksjon i video-chatteappen Squad er nemlig muligheten til å bytte ut ansiktet ditt med skjermbildet fra telefonen din, slik at samtalen kan fortsette mens motparten ser alt du gjør på telefonen. Appen ble nylig sluppet for iOS og kommer snart til Android også.

Flere bruksområder

Vi har ikke sett maken før, men tenker instinktivt at dette både kan være nyttig og underholdende.

Nyttig fordi det da kan bli lettere å hjelpe andre som prøver å få til noe på telefonen, der man tidligere måtte operere «i blinde» over telefonen.

Og sikkert underholdende for kompisgjenger og den slags, enten det dreier seg om å assistere hverandre med Tinder-sveipingen, forfatte meldinger sammen, vise det morsomme man fant på Reddit eller hva det måtte være.

Her er vi tre i én samtale. På grunn av tregt trådløst nettverk på jobb, ble ikke Martin like knivskarp som i virkeligheten. Skjembilde: Pål Joakim Pollen
Her er vi tre i én samtale. På grunn av tregt trådløst nettverk på jobb, ble ikke Martin like knivskarp som i virkeligheten. Skjembilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

Opptil seks personer

Squad bruker Apples såkalte «ReplayKit»-utviklerverktøy for å få til denne skjermdelingen, og appen støtter samtaler mellom inntil seks personer.

Når noen kjører i delt skjerm-modus, har de andre muligheten til å trykke på vedkommendes vindu for å se bildet over hele skjermen.

Registreringen gjør du med mobilnummeret ditt, der du får en SMS for å bekrefte at det er ditt, og så vil appen ha tilgang til kontaktlisten din slik at du kan se hvem av dem som er Squad-brukere og eventuelt invitere flere.

Last ned:

Squad (App Store, gratis)
(Android-utgave kommer snart.)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer