Snapchat med magisk viskelær

Nå kan du la dem se bildene så lenge de vil

Og nytt er også et magisk viskelær.

MAGISK VISKELÆR: Med denne knappen kan du fjerne uønskede ting i bildene du tar med Snapchat-appen. Foto: Pål Joakim Pollen
MAGISK VISKELÆR: Med denne knappen kan du fjerne uønskede ting i bildene du tar med Snapchat-appen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Snapchat har fått stor konkurranse i det siste, spesielt fra Facebook og Facebook-eide Instagram og Whatsapp, som alle tre tilbyr «my story»-lignende funksjoner.

Facebook har dessuten kastet seg på bølgen med et innebygd kamera med masker, klistremerker og tegning på bildene.

I sin siste oppdatering har Snapchat-appen nå fått tre nyheter:

#1: Uendelig visningstid

Mens du til nå har hatt mulighet til å la mottakeren se bildene dine i ett til ti sekunder før de forsvinner, har du nå fått et nytt valg, merket med et uendelighetstegn (∞).

Velger du denne, vil altså ikke bildene forsvinne av seg selv når motparten åpner dem. De kan sees så lenge man måtte ønske, men forsvinner på vanlig måte når motparten trykker på skjermen.

Gjentakende videoOgså videoer kan få uendelig levetid dersom du velger å «loope» dem, altså der de gjentas helt til mottakeren trykker seg ut av den.

Etter å ha spilt inn videoen, kan du velge hvorvidt den skal spilles av én gang eller gjentas ved å trykke på det nederste ikonet på høyre side.

#2: Tegn med Emoji

Tegneverktøyet har også fått en liten oppdatering. Nå er du ikke begrenset til bare å tegne streker, men du kan bytte ut «penselen» med emoji-ikoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer