Gladnyhet for Spotify Premium-brukere:

Nå kan du lagre opptil 50.000 sanger

Øker maksimumsgrensa for offlinelagring.

MER LAGRING: Spotify utvider grensen for lagring av offline-sanger. Foto: Kirsti Østvang
MER LAGRING: Spotify utvider grensen for lagring av offline-sanger. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Den svenske musikkstrømmetjenesten Spotify kommer med en gladnyhet til alle sine Premium-kunder.

Nå øker de grensen for hvor mange sanger du kan laste ned til offline-bruk. I tillegg utvider de antall enheter du kan lagre på.

Fem enheter og 50.000 sanger

Spotify tilbyr en buffé-liknende katalog med mer enn 35 millioner sanger.

Tidligere i år ble det klart at brukeropplevelsen for Spotifys gratisbrukere ble bedret. Blant annet åpnet de for on-demand spillelister, og muligheten for personalisering ved hjelp av liker-knapper.

Denne gangen er det Premium-kundene som er i fokus.

Frem til nå har det bare vært mulig å lagre 3.333 sanger per enhet hos Spotify, og de har satt en grense på at bare tre enheter kan være koblet til samme abonnement.

Ifølge Rolling Stone har de nå økt grensen på antall sanger til 10.000 per enhet. I tillegg lar de deg laste ned sanger til fem ulike enheter.

Det vil i praksis si at du kan laste ned opptil 50.000 sanger totalt.

– I Spotify jobber vi alltid med å forbedre brukeropplevelsen for brukerne våre, sier en talsperson for selskapet til Rolling Stone.

En grense som imidlertid ikke er økt, er antall sanger du kan lagre i ditt personlige bibliotek. Her er fortsatt 10.000 sanger begrensningen, men man kan jo håpe at dette er det neste Spotify vil jobbe med.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer