Nå kan du laste ned iOS 13.2

Apple ute med nok en oppdatering.

OPPDATÉR NÅ: Apple har sluppet en større oppdatering av iOS 13 med flere nye funksjoner. Foto: Kirsti Østvang
OPPDATÉR NÅ: Apple har sluppet en større oppdatering av iOS 13 med flere nye funksjoner. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld sniklanserte Apple nye AirPods Pro via en pressemelding. I samme slengen slapp selskapet en rekke oppdateringer, iOS 13.2, iPadOS 13.2 og tvOS 13.2.

To kamera-nyheter

Har du kjøpt nye iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, bør du laste ned oppdateringen for å få Apples nye «Deep Fusion»-funksjon, også kjent som genser-modus. Denne skal gi bedre bilder spesielt i svake, men ikke for mørke lysforhold.

For øvrig er det også blitt mulig å endre oppløsning og bildefrekvens på videoopptak direkte i kamera-appen i iOS 13.2. Tidligere har du måttet gjøre dette via innstillinger-appen. Nå er det bare å trykke på en knapp oppe til høyre. Riktignok ser det ut til at dette også kun er mulig for de som har en av de nye iPhone 11-modellene, skriver The Verge.

Flere nye emojier

iOS 13.2 byr også på et lass med nye emojier som en del av Unicode 12-standarden som ble klar tidligere i år. Her får vi de nye mer inkluderende emojiene med kjønnsnøytrale mennesker og mennesker med ulike type funksjonshemminger samt en del nye standard-emojier av mat og dyr; klypefingre, dovendyr, vaffel, smør, badedrakt og brunt hjerte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer