Musikk i Instagram Stories

Nå kan du legge til musikk i din Instagram-story

Slik gjør du det.

ENDELIG: Nå har Instagram Stories' musikkfunksjon kommet til Norge. Du kan se hvilken låt som spilles oppe til venstre på et bilde eller en video. Foto: Kirsti Østvang
ENDELIG: Nå har Instagram Stories' musikkfunksjon kommet til Norge. Du kan se hvilken låt som spilles oppe til venstre på et bilde eller en video. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Du begynner å få mange valgmuligheter hva gjelder å lage kult innhold på din Instagram Story:

Du kan legge på ansiktseffekter, lage såkalte Boomerang-gif-er eller Superzoom-videoer (med effekter som «dramatisk», «TV-serie» og «pulserende», for å ikke snakke om alle de «interaktive klistremerkene» du kan legge på, som quiz, meningsmålinger, spørsmål, nedtellinger og så videre.

Skjønte du ingenting av det du nettopp leste, les vår guide til Instagram Stories her.

Elsker du alt dette, har du kanskje allerede fått med deg at Instagram endelig har åpnet for musikk i Instagram Stories i Norge?

Den ble introdusert i juni 2018, så dette har mange ventet på - og så betyr det forhåpentligvis at det er slutt på meldingen «musikk er ikke tilgjengelig i ditt område» når du sveiper deg gjennom storyen til en du følger utenfor landegrensene.

Slik gjør du det

Du kan legge til musikk i et story-innlegg på to måter:

  1. enten ved å lage et story-innlegg som vanlig, og så velge det nye alternativet Musikk fra den tekstbaserte verktøylinjen over kameraknappen (mellom Tekst og Direkte).
  2. lage et story-innlegg, for eksempel ta et vanlig bilde eller en videosnutt, gå til klistremerke-menyen og velge Musikk.

I begge tilfeller vil du få opp en liste med musikk du kan legge til ditt innlegg. Musikken er sortert i tre faner, Populært, Sjangere og Stemninger. Du kan også søke. Så bare trykker du på den sangen du vil bruke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer