Apple lanserer iOS 12.2

Nå kan du oppdatere iPhonen din

Se hva som er nytt.

IPHONE-OPPDATERING: Nå kan du laste ned en fersk utgave av iOS 12 til iPhonen din. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
IPHONE-OPPDATERING: Nå kan du laste ned en fersk utgave av iOS 12 til iPhonen din. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Kort etter gårsdagens TV-lansering, slapp Apple en forholdsvis stor oppdatering til iOS 12. Fokuset bak oppdateringen er optimalisering av iOS og sikkerhetsforbedringer, men Apple har også flere nyheter på lur.

Den største nyheten er utvilsomt Apple News Plus-tjenesten som selskapet annonserte i går kveld. Abonnenter får tilgang til innhold fra hundrevis av publikasjoner til 9,99 dollar i måneden.

Dessverre for oss nordmenn er News Plus så langt kun tilgjengelig i USA og Canada.

En annen kjekk nyhet er at du nå kan styre Apple TV med Siri fra en iPad, iPhone eller iPod touch. Du kan be Siri om å spille av videoer fra iOS-enheten din til Apple TV. Merk at du også må oppdatere Apple TV til tvOS 12.2.

Fire nye Animojis

Bruker du Apple Music, vil du nå se at Naviger-fanen inneholder flere anbefalinger fra redaksjonen per side. Apple skriver at dette vil gjøre det enklere for kundene å oppdage ny musikk og nye spillelister.

Og hvis du er glad i Animojis, kan du glede deg over at fire nye er på plass i iOS 12.2: en hai, villsvin, sjiraff og ugle. Animojis er kun tilgjengelig på iPhone X og nyere, tredje generasjon iPad Pro 12,9" og iPad Pro på 11 tommer. Oppdateringen legger også til støtte for de nye AirPods-øreproppene som Apple lanserte forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer