Ny Snapchat-funksjon: Snapkart

Nå kan du se snaps fra hele verden

…og vennene dine på kartet. Hvis de vil.

PÅ KARTET: Nå kan du se hvor Snapchat-vennene dine befinner deg og se snaps fra hele verden. Foto: Snap Inc / YouTube
PÅ KARTET: Nå kan du se hvor Snapchat-vennene dine befinner deg og se snaps fra hele verden. Foto: Snap Inc / YouTube Vis mer
Publisert

Snapchat kjører på med oppdateringer for tiden, og den foreløpig siste i rekken er introduksjonen av Snapkart, som de har kalt det på norsk, eller da Snap map på engelsk.

Snapkart gir deg muligheten til å åpne et verdenskart og se snapper andre har delt gjennom «our story»-funksjonen.

Dermed kan du se hva som rører seg rundtom, enten det er i byen der du bor, langs stripa i Las Vegas eller på stranda i Rio de Janeiro.

Se vennene dine på kartet

For å åpne kartet, klyper du bare fingrene sammen når du har kameraet åpent i appen. Dersom det ikke skjer noe, skyldes det sannsynligvis at du ikke har oppdatert appen til siste versjon.

Første gang blir du spurt om din egen synlighet på kartet. Du kan velge å opptre i «spøkelsesmodus» der ingen kan se deg på kartet, eller dele posisjonen din med Snapchat-vennene. Alternativt kan du velge ut noen av vennene som får se deg på kartet.

De vennene som har valgt å dele posisjonen sin med deg, vil du kunne se på kartet. Posisjoner oppdateres hver gang man åpner Snapchat-appen, så du blir ikke overvåket i sanntid, og du kan selvsagt bytte tilbake til spøkelsesmodus om du vil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer