Slette Facebook-meldinger:

Nå kan du slette Messenger-meldinger du har sendt

Sendt noe upassende? Nå kan du trekke meldingen tilbake. Men du må gjøre det innen 10 minutter.

FJERNE MELDINGER: Nå får du ti minutter på deg til å trekke tilbake meldinger du har sendt på Facebook Messenger. Foto: Pål Joakim Pollen
FJERNE MELDINGER: Nå får du ti minutter på deg til å trekke tilbake meldinger du har sendt på Facebook Messenger. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger skulle man gitt alt for en mulighet til å trekke tilbake en melding man har sendt før motparten leser den, enten det dreier seg om noe man sendte til feil person eller skrev i affekt. Eller kanskje etter å ha oppdaget en blunder av en skrivefeil.

Tidligere har vi skrevet om hvordan man kan angre seg når man sender e-post fra Gmail, eller alternative SMS-apper for Android, der flere av dem kan drøye sendingen av SMS noen sekunder slik at du får tid til å stoppe den etter du har trykket på send-knappen.

Nyhet i Facebook Messenger

Nå har Facebook startet utrullingen av en ny funksjon i sin meldingstjeneste, Messenger.

I den siste iOS-oppdateringen (og sannsynligvis svært snart på Android), kan du nå slette en melding du har sendt, slik at den også blir slettet for mottakeren(e).

Dette kan du gjøre inntil 10 minutter etter at meldingen er sendt. I stedet for meldingen din får motparten da beskjed om at du har slettet den.

Tidligere hadde du mulighet til å slette meldinger i en samtale, men da bare på din egen enhet. Den levde fortsatt i beste velgående hos motparten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer