Nå kan du stoppe iMessage

Apple har lansert verktøy for dem som har SMS-problemer.

GLEMT Å SLÅ AV? Mange brukere har opplevd at SMS ikke har kommet frem når de har byttet telefon. Foto: Kirsti Østvang
GLEMT Å SLÅ AV? Mange brukere har opplevd at SMS ikke har kommet frem når de har byttet telefon. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Apple lanserte iOS 5, kom også iMessage, selskapets meldingsapp som lot iOS-brukere sende tekstmeldinger gratis til hverandre.

Meldinger kommer ikke frem

Tjenesten har imidlertid ikke fungert knirkefritt. Enkelte ganger har brukerne opplevd at tjenesten har vært nede, og mange har også opplevd trøbbel når de har byttet fra iPhone til en annen telefon, der tekstmeldinger fra andre iOS-brukere fortsatt har blitt sendt via iMessage-tjenesten.

Dermed har de aldri har kommet frem til den nye telefonen.

Les mer: Bytte ut iPhone? Skru av iMessage!

Nytt Apple-verktøy

Nå har Apple lansert er nytt verktøy som lar deg avregistrere telefonnummeret ditt fra iMessage, selv om du ikke lenger har telefonen.

Det er noe du typisk vil gjøre hvis du har byttet fra iPhone til en annen telefonprodusent og glemte å slå av iMessage før du byttet.

Les også: Selge iPhone? Dette bør du gjøre først.

GLEMT Å SLÅ AV? På Apples sider kan du nå oppgi telefonnummeret ditt og få det avregistrert fra iMessage-tjenesten.
GLEMT Å SLÅ AV? På Apples sider kan du nå oppgi telefonnummeret ditt og få det avregistrert fra iMessage-tjenesten. Vis mer


Telefonnummer + kode

Alt du trenger å gjøre er å oppgi telefonnummeret ditt i boksen og be om en kode. Så får du en SMS til det oppgitte telefonnummeret som du putter inn i boks nummer to.

Dermed skal telefonnummeret ditt være fjernet fra iMessage-tjenesten, slik at meldinger fra andre iOS-brukere sendt til ditt nummer i stedet blir sendt som vanlig SMS.

Verktøyet finner du hos Apple.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer