Xbox Game Streaming

Nå kan du strømme Xbox One-spill på Android

Microsoft åpner for at også nordmenn kan teste mobilstrømmingen. Vi viser deg hvordan du kommer i gang.

XBOX GAME STREAMING: Nå kan også nordmenn strømme Xbox-spill til Android-enheter. Enn så lenge er tjenesten i beta. Foto: Pål Joakim Pollen
XBOX GAME STREAMING: Nå kan også nordmenn strømme Xbox-spill til Android-enheter. Enn så lenge er tjenesten i beta. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor annonserte Microsoft strømming av Xbox One-spill fra konsoll til Android-enheter. Frem til nå har dette kun vært tilgjengelig i USA og Storbritannia, men nå utvides forhåndstitten til alle markeder hvor Xbox One er støttet.

Hva er det?

Xbox Console Streaming (preview) er som nevnt strømming av Xbox One til smarttelefon og nettbrett – i første omgang for Android-enheter.

Microsoft har et ønske om også å gjøre det tilgjengelig på iOS-enheter, faktisk har selskapet egne testenheter med iPhone, men her avhenger det trolig av Apple.

Enn så lenge er spillstrømmingen lokalt. Det vil si at du kan strømme Xbox One-spill fra konsollen til en mobil som er koblet til samme nettverk. Dette er med andre ord ikke fullverdig skystrømming som xCloud – som også er i beta – og Google Stadia som ble lansert på tampen av fjoråret.

Vi viser deg hvordan du kommer i gang.

Hva trenger du?

Har du en Xbox One-konsoll og en Android-enhet er du godt på vei for å bruke Xbox Console Streaming.

Obs, obs. En viktig ting er at du er nødt til å være en del av Xbox-betaprogrammet. Du må laste ned Insider Hub-appen på Xbox-en din og registrere konsollen i en av Xbox One Update Preview-ringene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer