Gjenopprett «snapstreaken»

Nå kan du ta pause

Snapchat tester ut etterlengtet funksjon.

ENDELIG: Med den nye funksjonen blir det mulig å gjenopprette en snapstreak som av ulike årsaker er brutt. Foto: Snapchat
ENDELIG: Med den nye funksjonen blir det mulig å gjenopprette en snapstreak som av ulike årsaker er brutt. Foto: Snapchat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noe av det som gjør Snapchat populært blant barn og unge er den såkalte «snapstreaken» som viser hvor mange dager på rad man har sendt hverandre meldinger. Jo flere dager man gjør det, jo høyere blir tallet - som står oppført med 🔥-emojien ved siden av seg.

Funksjonen har skapt en avhengighet blant mange, og for noen har det gått så langt at det har blitt en besettelse - og ikke minst krise om man ikke rekker å være innom Snapchat i løpet av en dag.

Én gratis, betal for flere

Nå tester imidlertid Snapchat en løsning der brukere får mulighet til å gjennopprette én snapstreak gratis. Det melder TechCrunch.

Vil du benytte deg av flere, blir det mulig, men da må du betale for det. I USA vil det koste en dollar per stykk, så kanskje rundt ti kroner her til lands?

Snapchat har også planer om å rulle ut en funksjon for betalende Snapchat+-brukere som gjør at de vil kunne sette en snapstreak på pause over en lengre periode, skriver selskapet i et blogginnlegg.

Mangeårig rekord

Når funksjonen eventuelt rulles ut til norske Snapchat-brukere, gjenstår å se.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.