Android 12

Nå kan Samsung-brukere oppdatere til Android 12

Får et visuelt løft fra Android 11 og har mer fokus på personvern.

ANDROID 12: Samsung er tidlig ute med Android 12 for tre av sine smarttelefoner. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ANDROID 12: Samsung er tidlig ute med Android 12 for tre av sine smarttelefoner. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Har du en nyere Samsung-mobil? Da kan du oppdatere den til nyeste Android, som nå er tilgjengelig for en trio med Galaxy-mobiler.

Android 12 ble annonsert tidligere i år og ble tilgjengelig for Googles Pixel-telefoner i starten av oktober. Tidligere har andre produsenter brukt forholdsvis lang tid på å gjøre en ny Android-versjon tilgjengelig for brukerne, men Samsung er blant dem som er raskt ute med Android 12 for enkelte av sine brukere.

En visuell oppdatering

I første omgang er det Galaxy S21-serien, som inkluderer S21, S21+ og S21 Ultra, som kan laste ned det nye operativsystemet. For vår del ble Android 12-oppdateringen tilgjengelig på mandag, men det kan være at du må vente noen dager før du ser den på din enhet.

Lenger ned i saken finner du en faktaboks med oversikt over samtlige Samsung-enheter, både smarttelefoner og nettbrett, som får Android 12 og OneUI 4.0, som er navnet på brukergrensesnittoppdateringen fra Samsung.

For med Android 12 handler det mye om det visuelle. Og selv om mange av disse nyhetene er eksklusive til Pixel-telefonene, har Samsung tilpasset OneUI 4.0 med flere av dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer