Google Nest Hub til Norge

Nå kommer denne til Norge!

Her er nyhetene Google lanserte tirsdag kveld.

TIL NORGE: Google Nest Hub (tidligere Google Home Hub) blir snart å finne i norske butikker. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/NTB Scanpix
TIL NORGE: Google Nest Hub (tidligere Google Home Hub) blir snart å finne i norske butikker. Foto: Justin Sullivan/Getty Images/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Googles årlige utviklerkonferanse, Google I/O, har akkurat blitt sparket i gang med det tradisjonelle keynote-foredraget, der selskapets nyheter vises frem.

Og toppsjefen, Sundar Pichai, hadde flere ting å by på i kveld, og ikke bare ting som var myntet på utviklere. Blant annet kom selskapet med nye Pixel-telefoner og en ny og større «smartskjerm» på ti tommer.

Google Nest Hub Max

Etter oppkjøpet av Nest i 2014 ser det nå ut til at Googles Home-produkter får nye navn, der produktet som tidligere het Google Home Hub nå heter Google Nest Hub.

Dette er i praksis en smarthøyttaler med skjerm, som også kan fungere som en digital bilderamme og vise bilder fra utvalgte Google Foto-album. I tillegg kan den styres med stemmen og da vise deg værmeldingen, oppskriften eller hva du måtte være på søken etter.

Max-utgaven er, som navnet tilsier, en større utgave, med en skjerm på ti tommer fremfor sju på den opprinnelige utgaven. I tillegg får størstemann et webkamera på toppen, slik at du kan føre videosamtaler med andre – i første rekke via Google Duo, Googles egen videochatteapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer