Google Pay lanseres i Norge

Nå kommer Google Pay til Norge

Dette må du vite.

GOOGLE PAY: Google Pay lanseres i Norge. Foto: Google
GOOGLE PAY: Google Pay lanseres i Norge. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kun få måneder etter at Apple lanserte betalingsløsningen Apple Pay i Norge, kommer konkurrenten Google Pay. Det bekrefter søkegiganten i en pressemelding i dag.

– Fra og med i dag kan brukere koble sine kreditt- og debetkort fra de bankene vi har et samarbeid med til Google Pay én gang, for å utføre trygge, raske og smidige betalinger i flere millioner steder i Norge og rundt i verden. Norge blir det 25. landet i verden der Google Pay tilbyr en friksjonsfri måte å utføre betalinger på, sier Florence Diss, Googles ansvarlige for Commerce Partnerships i EMEA, i en pressemelding.

Fem banker støtter Google Pay

Google opplyser at det er mulig å betale med Google Pay ved alle utsalgssteder som aksepterer kontaktløs betaling, i tillegg til Google Play, Chrome og YouTube Premium. Man tar i bruk tjenesten ved å laste ned Google Pay-appen for så å legge til kreditt- eller debetkort fra banken sin. I første omgang er det følgende banker som støtter Google Pay i Norge:

NordeaSparebanken SørStorebrand BankRevolut (kun MasterCard)Monobank

Sbanken opplyser i en e-post til Dinside at de er i dialog med Google og planlegger å lansere Google Pay i første kvartal 2019.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer