Nå kommer IP-telefoni på mobilen

Telenordic tar i bruk IP-teknologi når de nå lanserer lik ringepris fra mobiltelefon til hvilket som helst land i verden, uten at du trenger å bytte abonnement!

Nå kommer IP-telefoni på mobilen
Publisert
Sist oppdatert

Teleselskapet Telenordic er første norske selskap som tilbyr IP-telefoni over mobilnettet. For 2,99 kr pr minutt kan abonnentene ringe til fasttelefoner og andre mobiltelefoner verden over. Dette er i følge selskapet inntil 87% rimeligere enn konkurrentene, som baserer seg på vanlig GSM-trafikk.

Det norske teleselskapet Telenordic lanserer nå markedets laveste priser for utenlandssamtaler fra mobiltelefon til mobiltelefon. Gjennom å ringe over Internett med helt ny teknologi kan nordmenn ringe hvor som helst i verden, med kun én lavpris å forholde seg til.

Betaler kun for bruk

GlobalLife er et abonnement uten faste kostnader, du betaler kun for bruk. Man forhåndsbetaler telekontoen via Telnordic sine websider ved hjelp av kredittkort eller via Payex-konto, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Selv om du er kunde hos en konkurrerende operatør vil du likevel kunne være kunde hos Telenordic. Du bestiller bare GlobalLife i tillegg til det abonnementet du har fra før, og fordi du kun betaler for bruk, slipper du nye abonnementsavgifter, sier adm. dir. Mads Jacobsen i Telenordic AS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer