Nå kommer iPhone i hvitt

Er dette ukas største ikke-nyhet? OPPDATERT: Apple bekrefter lanseringen, som skjer i dag - 28. april.

JEPP - DETTE ER DEN HVITE: En norsk mobilbutikk har sendt oss disse bildene fra bakrommet. Den hvite iPhone-modellen er altså i Norge, og kommer etter all sannsynlighet i salg i dag - 27. april.
JEPP - DETTE ER DEN HVITE: En norsk mobilbutikk har sendt oss disse bildene fra bakrommet. Den hvite iPhone-modellen er altså i Norge, og kommer etter all sannsynlighet i salg i dag - 27. april. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede ti måneder siden iPhone 4 ble lansert i blant annet USA og England, og ryktene om at iPhone 5 kommer i september i år har for lengst etablert seg på de store amerikanske tekno-nettstedene.

Apples plan var opprinnelig at iPhone 4 skulle komme i både hvitt og svart, slik det har vært vanlig med forgjengerne - iPhone 3G og iPhone 3GS. Slik gikk det ikke.

Lanseringen har blitt utsatt en rekke ganger, og seinest i fjor høst gikk Apple ut og sa at den hvite modellen først ville bli tilgjengelig "våren 2011".

Nå, og altså snart et år etter lansering, kommer den hvite versjonen endelig i salg.

OPPDATERT: I en pressemelding skriver Apple i dag at mobilen blir tilgjengelig i dag, 28. april.

Her er bildebeviset

DinSide.no har fått tak i bilder som viser flere hvite iPhone-esker på lageret til en norsk mobilbutikk. Butikken har fått beskjed om at de foreløpig ikke skal legges ut for salg, men en rekke utenlandske nettsteder, inkludert danske recordere.dk, meldte tidligere i uka at de blir tilgjengelig i butikkene fra og med i dag - 27. juli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer