De beste iOS 14-nyhetene

Nå kommer iPhone-oppdateringen

Widgets på hjemskjermen, appbibliotek og bilde i bilde-visning på iPhone er blant de mange nyhetene i høstens store iOS-oppdatering.

APPLE: iOS 14 er endelig her - dette er våre favoritter! Video: Kirsti Østvang. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På sin årlige september-lansering overrasket Apple alle ved å kunngjøre at den store iOS 14-oppdateringen slippes for nedlasting i dag, onsdag 16. september. Den vil trolig være klar i 19-tiden i kveld norsk tid.

Vanligvis pleier ny iOS-versjon å slippes i forbindelse med lansering av ny iPhone, men i år kommer den ikke før i oktober. På gårsdagens lansering avduket imidlertid Apple både nye iPad-er og nye Apple Watch-modeller.

I tillegg til iOS 14, slippes også iPadOS 14, watchOS 7 og tvOS 17 til henholdsvis iPad, Apple Watch og Apple TV. Alle oppdateringene er gratis å laste ned.

Før du oppdaterer!

Husk at det ofte er stor pågang når Apple legger ut de store oppdateringene sine, så det kan ta tid å få oppdatert. Det kan også være lurt å vente med å oppdatere til du er sikker på at apper som er viktige for deg vil fungere.

Vi har imidlertid brukt iOS 14-betaen siden i sommer, og den eneste appen vi ikke har fått til å fungere til nå er Fabel.

Så til det store spørsmålet: hva er nytt i iOS 14? I vår guide får du en grundig gjennomgang av det aller viktigste. Er det dog noe du synes burde vært på lista, send undertegnede enn e-post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer