Nokia 3310 til Norge

Nå kommer Nokias klassiker tilbake

Har fått norsk pris og slippdato.

IKKE HELT LIK: Når Nokia 3310 kommer til Norge blir det lett å dra kjensel på den, selv om den ikke er helt lik originalen. Foto: Produsenten
IKKE HELT LIK: Når Nokia 3310 kommer til Norge blir det lett å dra kjensel på den, selv om den ikke er helt lik originalen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

mobilmessen i Barcelona i februar annonserte Nokia at de skulle komme med en splitter ny, men klassisk modell. De skulle gjenopplive Nokia 3310, mobiltelefonen som var på alles ører på slutten av 90-tallet.

I dag har HMD Global, som eier Nokia-merkevaren, varslet salgstart i Norge, Sverige og Danmark.

Vil du tilbake til 90-tallet og spille Snake, kan du gjøre dette for 599 kroner fra og med 31. mai. Det kan selvfølgelig hende du finner lavere priser, men dette er i alle fall den anbefalte utsalgsprisen.

Ikke så smart

La det ikke være tvil: Nokia 3310 har ikke blitt noen smarttelefon siden sist du så den. Når det er sagt er den ikke helt dum, heller.

Den kommer med Bluetooth 3.0, støtte for opptil 32 GB minnekort (MicroSD) og dual SIM, som betyr at du kan ha to SIM-kort i telefonen samtidig. Perfekt for dem som er ofte i utlandet og vil bruke utenlandsk SIM-kort når de er på reise.

I tillegg har den FM-radio, men hvor mye du rekker å bruke den funksjonen avhenger litt av hvor du bor i Norge, ettersom dette er det store DAB-året.

Vi begynte å bli nervøse, men fant endelig Snake på Nokias nye 3310! Vis mer

God batteritid

Det er imidlertid ikke store skjermen du får med 3310, bare 2,4 tommer – men så får du til gjengjeld opptil én måned standby-tid.

Batteritiden er kanskje det beste salgsargumentet, i en tid hvor de fleste av oss lader telefonen nærmest hver dag.

Spørsmålet er om det, sammen med nostalgien, er et godt nok salgsargument til å få solgt det som i bunn og grunn er en telefon som er såpass enkel at den ikke er i stand til å gjøre mye av det mobilbrukere i dag tar for gitt at en mobiltelefon skal kunne gjøre.

Skal vi tro den britiske butikken Carphone Warehouse, er det imidlertid høy interesse for telefonen blant deres engelske kunder.

– Tallet på forhåndsbestillinger er utrolig høyt, og viser at det ikke bare er hype, og at forbrukerne er ivrige etter å få tak i en av telefonene, har innkjøpssjefen i selskapet uttalt til The Telegraph.

Skal du ha en Nokia 3310, og i så fall hvorfor? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer