Nettdating:

Nå kommer Tinder med ny knapp

Den populære datingappen kommer med en helt ny funksjon.

NY FUNKSJON: Tinder er et veletablert fenomen i Norge. Nå ruller de ut en helt ny funksjon til norske brukere. Foto: Pressefoto
NY FUNKSJON: Tinder er et veletablert fenomen i Norge. Nå ruller de ut en helt ny funksjon til norske brukere. Foto: Pressefoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du ikke har brukt Tinder aktivt til dating, har du kanskje vært inne og lurkikket litt på «mulighetene»?

Uansett om du er på jakt etter en ny partner - eller bare litt «casual moro» - bør du merke deg førstkommende søndag.

Flere single

8. januar har nemlig fått navnet Dating Sunday, fordi det er en av de travleste datingdagene i året, skriver Tinder i en pressemelding.

Denne dagen er det ti prosent flere single å finne på datingappen enn normalt, det er 35 prosent høyere sveipeaktivitet - og over 30 prosent flere treff enn på en vanlig dag, opplyser datingappen.

Det kan virke som om «nytt år, nye muligheter» også gjelder innen datingverdenen, for Tinder avslører at søndagene i januar er de aller mest populære dagene for å redigere bios og legge til nye bilder.

- I januar i fjor ble det redigert i gjennomsnitt 12 Tinder-bios per sekund, og 25 nye bilder ble lagt til hvert sekund på Dating Sunday i gjennomsnitt over hele verden, skriver de.

Ny knapp

I forbindelse med den store datingsøndagen har Tinder lansert en helt ny funksjon som lar medlemmer signalisere hva de er på jakt etter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.