Smartklokker CES 2019

Nå skal du slippe å lade smartklokka

Årets nye smartklokker setter Apple Watch i et dårlig lys.

SPESIELL LADING: Du trenger ikke koble denne smartklokka til en lader for å få strøm. DU er nemlig laderen. Foto: Matrix
SPESIELL LADING: Du trenger ikke koble denne smartklokka til en lader for å få strøm. DU er nemlig laderen. Foto: Matrix Vis mer
Publisert

Den årlige CES-messen i Las Vegas går av stabelen denne uka, og blant nyhetene som allerede har blitt presentert, finner vi flere spennende smartklokker. Lang batteritid virker å være en trend i år, i tillegg til enda flere helsefunksjoner.

Withings Move ECG

Withings' smartklokker skiller seg ut ved at de ser som vanlige klokker, men er likevel pakket med smartklokke- eller aktivitetsklokke-funksjoner.

På CES har de akkurat lansert en ny klokke som kan ta en EKG (eletrokardiogram), noe Apple var først ut med å introdusere i sin Apple Watch Series 4-klokke i fjor.

Klokka, kalt Move ECG, kommer ifølge The Verge med tre elektroder for å måle hjerterytmen: to på undersiden av klokka og en tredje i rammen rundt. For å ta en måling, skal det bare være å holde fingrene på rammen. Alle data ligger deretter i Withings' Health Mate-app, sammen med aktivitets- og søvninformasjon.

EKG-funksjonen er til godkjenning hos amerikanske FDA. Apple Watch Series 4 som har fått sin EKG-funksjon godkjent av FDA er foreløpig bare tilgjengelig i USA. Hvorvidt Withings' EKG-funksjon vil bli mulig å bruke for andre enn amerikanere, gjenstår derfor å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer