TEST: Samsung Galaxy S10+

Nå svinger det av Samsung igjen

Samsung har ikke spart på mye i sin nye toppmodell.

BRINGING SEXY BACK: Samsung Galaxy 10+ fremstår som en av de aller ypperste telefonene i dagens marked. Foto: Pål Joakim Pollen
BRINGING SEXY BACK: Samsung Galaxy 10+ fremstår som en av de aller ypperste telefonene i dagens marked. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har begynt å bli veldig vanskelig å trille terning når vi tester telefoner. På den ene siden blir toppmodellene stadig kvassere og mer avanserte, mens forskjellen ned til telefonene som koster halvparten bare blir mindre og mindre.

Det bør nemlig nevnes: Veldig, veldig mange hadde klart seg med en telefon til tre-fire tusenlapper snarere enn ti. Men det ser ikke ut til å prege topplistene Telia og Telenor sender ut hver måned i nevneverdig grad.

Tre varianter

For det er drøye 10.000 kroner du må ut med for Samsungs nye toppmodell. Mer spesifikt får du 128 GB-utgaven for 10.500 kroner, 512 GB-utgaven til 13.000 kroner og 1 TB-utgaven for svimlende 16.800 kroner.

Sammenliknet med iPhone Xs Max er den imidlertid nesten 4.000 kroner rimeligere med 512 GB lagringsplass, og du får i praksis dobbelt så mye lagringsplass til samme eller lavere pris som Apples toppmodell.

I tillegg kan den utvides med et minnekort, der du for eksempel kan doble lagringsplassen i den rimeligste modellen for et par-tre hundrelapper ekstra.

Fantastisk god skjerm

Nok om prisene. Samsung Galaxy S10+ er den første toppmodellen som kommer med det som brått kan bli én av årets nye trender – et hull til frontkameraet, snarere enn busslomma de fleste brukte i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer