TEST: Apple iPad Pro 12,9" med Magic Keyboard (2020)

Nærmeste PC-erstatter til nå

Klassiske PC-er og Mac-er er under hardt press. Men det er tastaturet som bringer magien.

MAGIC KEYBOARD: Dinside har testet iPad-tastaturet som gjør iPad Pro til en mac! Video: Ingebjørg Iversen / Kirsti Østvang / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2018 oppdaterte Apple en ny iPad Pro med et helt nytt design, en prosessor kraftigere enn mange PC-er og USB-C. «Det beste nettbrettet på markedet», skrev vi i vår test.

Så skulle det gå 1,5 år før Apple i mars lanserte en ny modell. Lang tid, synes kanskje noen. Vi bruker imidlertid forgjengeren omtrent daglig og den er fortsatt like bra da som nå.

2020-utgaven av iPad Pro er ikke en like stor oppgradering som forgjengeren var. En ny prosessor og et nytt kamera med lidar-skanner er de mest nevneverdige nyhetene.

Dobbeltkamera

Den kanskje viktigste nyheten i årets iPad Pro er et nytt kamerasystem. Det minner om det vi finner i iPhone 11 og består av to kameraer: et vanlig vidvinkel-kamera på 12 megapiksler og et ultravidvinkel på 10 megapiksler.

Vi skal innrømme at vi sjelden tar bilder med iPad, og en 12,9-tommer iPad Pro er ikke akkurat lett å dra opp av «lomma» i en fotosituasjon. Til nettbrett å være tar det dog gode bilder, om enn ikke på nivå med det du får med for eksempel iPhone 11 Pro. Blant annet mangler finesser som nattmodus og portrettmodus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer