Når kommer supermobilen?

Vi har endelig fått vite når supermobilen Sony Ericsson P990i skal komme i butikkene. Her får du vite når denne og de andre SE-mobilene dukker opp.

Publisert
Sist oppdatert

Sony Ericsson inviterte i forrige uke pressen til å overvære presentasjonen av de fire nyeste telefonene sine. Allikevel var vi minst like interessert i å få vite når den mye omtalte smartmobilen P990i ville dukke opp i butikkene. For etter flere utsettelser har vi nesten begynt å frykte at toppmodellen til Sony Ericsson aldri ville komme. Men nå lover selskapet at den snart vil være her.

Stor suksess

P-serien til Sony Ericsson har vært en av selskapets største suksesser blant avanserte businessbrukere. Den har kombinert avansert teknologi med stor skjerm og fullstendig tastatur, men etter hvert har serien blitt litt utdatert. Forrige mobil i serien, P910i, kom tross alt for nesten to år siden og i mellomtiden har rivalen Nokia kommet med flere langt mer avanserte modeller.

Derfor var gleden stor da Sony Ericsson for over syv måneder siden annonserte P990i etter mange måneder med intense rykter. 3G-mobilen med trådløst nett, to megapikselkamera og et avansert Symbian operativsystem ble da hevdet at skulle komme i løpet av årets tre første måneder. Etter hvert ble det klart at dette ikke ville skje og vi fikk vite at mai var et mer sannsynlig lanseringstidspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer