Slik følger du et innlegg på Facebook

Nei, du trenger ikke å skrive "følger" for å få varsler fra Facebook-innlegg

Det finnes en innstilling for det.

BRUK DENNE: Ønsker du å få varsler fra et Facebook-innlegg, skru på denne innstillingen. Foto: Kirsti Østvang
BRUK DENNE: Ønsker du å få varsler fra et Facebook-innlegg, skru på denne innstillingen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Har du sett at noen har skrevet "følger" i kommentarene på et innlegg på Facebook? Eller har du kanskje skrevet det selv?

Det er ikke helt uvanlig blant folk som ønsker å få varsler når nye kommentarer dukker opp i den gjeldende posten. I ymse grupper på Facebook har vi lagt merke til at det florerer av dem.

Enkelt triks

Men du trenger faktisk ikke å skrive "følger" for å få varsler.

Alt du trenger å gjøre er å klikke eller trykke på de tre prikkene øverst til høyre i innlegget, og velge "Slå på varsler om dette innlegget".

TRE PRIKKER: Trykker du på de tre prikkene øverst til høyre i et Facebook-innlegg, får du opp en "mer"-meny med en rekke muligheter. Her har vi allerede valgt å følge innlegget, så hos oss står det «slå av». Foto: Kirsti Østvang
TRE PRIKKER: Trykker du på de tre prikkene øverst til høyre i et Facebook-innlegg, får du opp en "mer"-meny med en rekke muligheter. Her har vi allerede valgt å følge innlegget, så hos oss står det «slå av». Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Da vil du få med deg alt nytt som skrives uten å forsøple innlegget med unødvendige kommentarer.

Vær så god!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer