TEST: Sony WH-1000XM3

– Nesten magisk å spille musikk på lavt volum

Er du på jakt etter hodetelefonene som demper mest støy, er jakten herved over.

TERNINGKAST SEKS: Det er bare å ta av seg hatten – Sony har nok en gang levert et særdeles godt sett med hodetelefoner. Foto: Pål Joakim Pollen
TERNINGKAST SEKS: Det er bare å ta av seg hatten – Sony har nok en gang levert et særdeles godt sett med hodetelefoner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bose har i mange år vært ledende på støydempende hodetelefoner, men de siste åra har konkurransen virkelig dratt seg til. Snart er det knapt produsenter igjen som ikke tilbyr trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping.

Spesielt har Sony seilt opp som en særdeles habil konkurrent. Japanernes 1000X-serie har høstet mange lovord rundtom – selv trillet vi en sekser på terningen til MDR-1000X for to år siden, og fjorårets oppfølger, WH-1000XM2, fikk også solide skussmål.

Denne høsten har 1000X-serien fått nok et tilskudd. Dagens testmodell er Sony WH-1000XM3, som ble lansert i forbindelse med IFA-messen i Berlin for bare noen uker siden.

Mer komfortable

Det første vi legger merke til når vi setter dem på, er at mark 3-utgaven (M3) er mer komfortable å ha på ørene enn tidligere modeller. Øreputene framstår mykere mot ørene, og polstringen i hodebøylen er tykkere, som gjør at vi ikke har problemer med å ha disse på hodet i timevis av gangen.

Fremdeles er et plast som er hovedingrediensen i konstruksjonen, men kvalitetsmessig framstår Sonys hodetelefoner som meget gode i våre øyne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer