NetCom går for 3G

NYHET: I dag åpner det andre, norske 3G-nettet. Underlig nok uten mobiltelefoner, men med svært hyggelige priser. Les hva NetCom har å by på!

Publisert
Sist oppdatert

1. desember i fjor fikk endelig Norge tredjegenerasjons mobilnett - men det gjaldt bare Telenors abonnenter. Vi fikk endelig prøvd den raske overføringshastigheten, mobil-TV og de andre, spennende funksjonene. NetCom-abonnenter har imidlertid vært nødt til å vente frem til nå, og må strengt tatt vente litt til.

For selv om 3G-nettet til NetCom nå er åpent, selges det fremdeles ikke mobiler bundet til abonnementet. Derimot får du kjøpt et PC-kort som bruker 3G-nettet og lar deg surfe med nesten bredbåndshastighet der hvor det er dekning. Støtte for mobiltelefoni over NetComs 3G-nett kommer først 1. juni, og selv om du har en 3G-telefon fra før vil den ikke kunne benytte seg av 3G-nettet før den tid.

Det som er mye hyggeligere er at prisene ligger på et anstendig nivå. For en fast pris på 499 kroner i måneden får du ubegrenset bruk, noe som vil passe ypperlig for kjøpere av PC-kortet. Da får du nemlig nesten bredbåndshastighet (toppfarten på 3G-nettet ligger på 384 Kb i sekundet) til fast pris, noe som selv NetCom markedsfører som ADSL på farten.

Du kan også abonnere på en enklere løsning - for 125 kroner måneden kan du overføre 20 GB med data, og går du over det koster det fem kroner ekstra per megabyte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer