Next Lock Screen - Microsofts låseskjerm til Android

Gratis og med flere kjekke funksjoner.

PEN: Microsofts låseskjerm til Android er ikke bare nyttig, den ser stilig ut også. Foto: KIRSTI ØSTVANG
PEN: Microsofts låseskjerm til Android er ikke bare nyttig, den ser stilig ut også. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsoft er ikke fremmed for å lage apper til andre mobilplattformer enn sine egne, noe Photosynth er et godt eksempel på. Da panoramaappen ble lansert i 2011, var det kun for iPhone. Windows Phone-utgaven fulgte en stund etter.

Så da Microsoft lanserte en låseskjerm for Android på tampen av fjoråret, var det ikke spesielt overraskende. Låseskjermen er den skjermen du får opp før du låser opp telefonen, som typisk viser deg varsler som innkommende tekstmeldinger og anrop.

Men Microsofts «Next Lock Screen» har også et par andre triks opp ermet.

Den er myntet spesielt på proffbrukere, og har noen funksjoner som kan gjøre den ekstra nyttig i jobbsammenheng. Den kan imidlertid være like fin til privat bruk også.

LES OGSÅ: Se varsler uten å låse opp

Hva kan den gjøre?

  • Varsler: Som seg hør og bør viser Microsofts låseskjerm varsler, som innkommende meldinger, tapte anrop, epost og kalenderavtaler.
  • Kalender: Særlig kalenderavtalene er viktige. Låseskjermen har som formål å gi deg oversikt dagens agenda, og du kan bla gjennom kommende avtaler og plassering.
  • Konferansesamtale: Har du en konferansesamtale satt opp i kalenderen, får du opp en varsel på låseskjermen, og sveiper du på denne, vil du kjapt kunne koble deg opp direkte.
  • Appskuff: Enten du er hjemme, på farten eller på jobb, vil låseskjermen vise dine mest brukte apper basert på hvor du befinner deg, slik at du kan åpne dem raskere.
  • Hurtigsnarveier: I denne appskuffen finner du også snarveier til å skru av og på Wi-Fi, Bluetooth, rotasjonslås på skjermen, lommelykt og alarm.
  • Styr musikken: Har du en mobil med Android 4.3 eller høyere, kan du nå styre musikken din fra låseskjermen, slik som gjerne er mulig med standard-låseskjermene.
Se flere skjermdumper:LES OGSÅ: Fjern kodelåsen når du er hjemme

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer