Nødladeren som lades superraskt

Bruker Apples MagSafe-lader og lader i rekordfart.

BRUKER MAC-LADEREN: Og dermed kan Quarter-nødbatteriet lades opp på tre kvarter. Foto: Beaver Electronics
BRUKER MAC-LADEREN: Og dermed kan Quarter-nødbatteriet lades opp på tre kvarter. Foto: Beaver Electronics Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du ikke vet hva du skal kjøpe til noen til jul, er en nødlader et godt tips. Siden de aller fleste av oss bærer rundt på strømsultne mobiltelefoner og nettbrett, er det befriende å kunne dra et ekstra batteri opp fra veska og plugge i for å få mer strøm når det begynner å røyne på.

Så sent som i forrige uke testet vi iWalk Extreme Trio, med innebygde kabler både for iPhone og andre telefoner. Det endte med en sekser på terningen. Tidligere i år testet vi også en gruppe nødladere, der laderen fra Biltema ble best i test.

Hvor raskt en nødlader lades opp, avhenger av batterikapasiteten og hvor stor effekt den takler å få inn. På laderne omtalt over, med relativt høy kapasitet, tar det typisk fra 6-12 timer å gå fra null til hundre. Typisk effekt inn er 10W (5V/2A).

Lader raskere med MagSafe

Skaperne bak folkefinansieringsproduktet Quarter hevder å den raskeste ladingen klar til lansering. Den lar seg nemlig lade med Apples MagSafe-lader (som brukes på Macbook-maskiner), og dermed skal nødladerbatteriet klare å ta inn 3A og 14,5-21V spenning; med andre ord inntil 63W.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer