Nokia 2650

Ute etter en superbillig telefon som rett og slett bare fungerer? 2650 kan være løsningen for deg, da den gjør jobben sin mer enn bra nok.

Publisert
Sist oppdatert

For budsjettbevisste brukere som bare trenger en helt grunnleggende telefon uten funksjoner som kamera eller avansert operativsystem, er det faktisk færre og færre muligheter. Selv de billigste telefonene har nå kamera og stor fargeskjerm, så raskt har utviklingen gått.

Den nye 2650 fra Nokia er i alle fall en av de aller rimeligste telefonene du får i dag, med en pris på bare ca. 1.200 kroner uten abonnement. Men i og med at teknologiene blir rimeligere og rimeligere, kan til og med denne mobilen litt mer enn bare ringe. Det er jo tross alt støtte for MMS, Java og GPRS her også.

Nok en flipptelefon

2650 er en kamskjellsmobil, et format som Nokia satser sterkt på. For å holde prisen nede har dessverre utviklerne droppet å inkludere ekstern skjerm, slik at det er umulig å se hvem som ringer før du åpner telefonen. Det er imidlertid montert blå, blinkende lys rundt telefonen - disse blinker når det ringer, og også hvis du har gått glipp av en samtale. Så du kan i det minste få vite at noen har ringt deg før du åpner enheten.

Designen på utsiden av telefonen er ganske lite spektakulær, det er rett og slett grå plast det går i. Én interessant nyhet er at SIM-kortet settes inn i en skuff på siden, så du trenger ikke å åpne mobilen og ta ut batteriet for å sette inn kortet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.