Nokia 3220

Den nye billigmobilen fra Nokia retter seg helt klart mot den yngre målgruppen. Og den er morsom å bruke, men nå begynner vi å bli litt lei den lille skjermen.

Nokia 3220
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke legge skjul på at fjortis-faktoren er ganske høy her. 3220 er en ny, fargerik lavpristelefon med mengder av blinkende lys og deksler du kan personliggjøre, og det er helt tydelig at det er unge, kanskje noe jålete brukere som er målgruppen til denne modellen.

Men 3220 er faktisk en temmelig solid telefon som har relativt godt med funksjoner, og ikke minst er liten og deilig å bruke.

Det første vi legger merke til er at telefonen har fire gummihåndtak, to på hver side, og disse bidrar til at telefonen ligger godt i hånden og ikke glir ut. Disse håndtakene er gjennomsiktige, og inne skjuler det seg lys som blinker i takt med ringetoner.

Ekte lommedisco

Lyseffektene er faktisk ganske morsomme. Selv om vi tidligere har sett telefoner med slikt, har det aldri vært så fargerikt og pågående som tilfellet er med 3220. Lysene blinker rødt og grønt i forbindelse med ringetoner, spill og andre hendelser, og tro oss, det synes godt. I tillegg spiller høyttaleren svært høyt, så du kan umulig unngå å legge merke til telefonen når den ringer.

Gummihåndtakene kan i tillegg byttes ut med andre fargevarianter. Og baksiden av telefonen er gjennomsiktig, og lar deg legge inn egne bakgrunnscovere. Du har altså gode muligheter til å endre utseende på telefonen, og det er sikkert populært blant mange brukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer