Nokia 3230

Nokia forsøker å bringe megapikselkameraer og Symbian-operativsystem til massene, og lanserer nå en telefon som har masse funksjoner til lav pris. Er den noe bra?

Publisert
Sist oppdatert

Det er jo veldig hyggelig at mobiler med forbedret bildekvalitet og fleksibelt, profft operativsystem blir lansert til lavere priser. Det er jo ikke akkurat lenge siden megapikselkameraene og Symbian-operativsystem var forbeholdt dyer modeller, men nå kommer Nokia med en telefon som har svært god funksjonalitet og likevel lav pris. Men det er klart at de har vært nødt til å inngå noen kompromisser.

Penere design

Vi legger fort merke til at telefonens designere kanskje har latt seg inspirere av Sony Ericssons nyere modeller. 3230 er fremdeles relativt stor, men mindre enn mange andre Symbian-telefoner fra Nokia. Den har en stor skjerm, mens tastaturet er skvist sammen under denne, og det er tydelig at selskapet har prøvd å spare plass ved å gjøre tastene ganske smale. Det ser stilig og pent ut, men flere av funksjonstastene er rett og slett litt for små, og det samme gjelder også joysticken som brukes til å styre menyene.

Det er ellers ingenting spesielt oppsiktsvekkende når det gjelder telefonens ytre, vi finner IR-porten på siden og kameralinsen med speil ved siden av på baksiden. Telefonen er fin, men samtidig har en ganske billig plastfølelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer