Nokia 3510

Den nye ungdomstelefonen til Nokia ser ut som et typisk medlem av 3xxx-familien, men på innsiden er den faktisk mer komplisert enn som så.

Nokia 3510
Publisert

Nokia kom nylig med to lavpristelefoner som skal erstatte den enormt populære 3310-modellen. De to heter 3410 og 3510, og vi har konsentrert oss om den mer avanserte av de to.

Det er klart at Nokia ikke ville gå for langt vekk fra basisdesignet til telefonene, og 3510 ser i hovedsak meget velkjent ut. Den er imidlertid litt lengre enn 3310, dette på grunn av en større skjerm. Ellers er knappeoppsettet noe annerledes, telefonen har nå fått separate knapper for menyene og for å ta av eller legge på røret – en løsning vi finner på de mer proffe telefonene.Når det gjelder fargeløsningen på vårt testeksemplar, er vi litt mer i tvil – telefonen er brun, med en gul av/på-knapp, noe vi ikke finner spesielt estetisk. Det finnes imidlertid nok av andre deksler på markedet, så dette bør ikke være noe stort problem.

Hva er nytt?

Det kanskje mest interessante med denne telefonen er at den er blant de første tilgjengelige modellene som støtter polyfoniske ringelyder. Dette betyr at signalene for innkommende samtale, melding, samt lydene til spillene, består nå av flere lyder som etterligner forskjellige instrumenter. Dette innebærer at ringetonene rett og slett høres ut som musikk og ikke piping. Dette er en klar forbedring fra lydkvaliteten vi er vant til, og en funksjon vi er helt for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer