Nokia 5800 XpressMusic

TEST: Svært mye mobil for pengene.

Publisert
Sist oppdatert

Vårt støstermagasin, ITavisen, har publisert en test av Nokia XpressMusic 5800. Her er utdrag fra testen:

Sammenligningen med iPhone er ikke til å unngå - med 5800 XpressMusic prøver Nokia delvis å gjøre innhogg i det samme markedet som iPhone, der kundene både er musikkinteresserte og stilbevisste.

Forskjellen er at 5800 er en mer funksjonell mobil enn iPhone, at den koster mindre og at den følgelig føles litt billigere.

Nokia 5800 XpressMusic har nemlig nesten alt. Det er en fullt utstyrt smarttelefon med flotte multimediafunksjoner, og den er samtidig rask, enkel å bruke og effektiv. På papiret er det virkelig lite å utsette på den.

Konstruksjonsmessig er den nokså klumpete. Den er laget utelukkende i plast, og selv om den føles fysisk solid, utstråler den ikke akkurat noe eksklusiv følelse. Det er en ungdomstelefon, uten tvil, men uten at det går på bekostning av mulighetene. Blant annet har telefonen fullverdig internett-tilgang, både via super-3G og WLAN, nettleseren støtter Flash, og du kan også laste ned tredjepartsprogrammer; deriblant støtte for Exchange. Telefonen er videre utstyrt med GPS og 3,2Mp-kamera med blits og støtte for levende video.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer