Nokia 6170

Enda en klapptelefon fra Nokia? Ja, men denne er faktisk overraskende solid og velfungerende. Og endelig har Nokia gjort noe med skjermen!

Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha ignorert kamskjellsmarkedet i mange år, satser Nokia nå for fullt på denne populære telefonvarianten. De kommer med stadig flere modeller i forskjellige prisklasser, og den ferske 6170 er en enkel midrange-telefon som gjør et godt inntrykk.

Størrelsesmessig skiller ikke telefonen seg ut fra de fleste andre flippmodeller. Vi merker imidlertid med en gang at den er en del tyngre, og grunnen til det er at Nokia har brukt metall i telefonen. Metallomslaget gir en kjølig følelse og et visst eksklusivt preg, og vi tror nok at telefonen er først og fremst beregnet for menn som ønsker seg en noe diskret, men likevel stilfull mobiltelefon.

Farger på utsiden

Foran på telefonen er det plass til både en utvendig skjerm og en kameralinse. Den utvendige skjermen er relativt stor, og har en oppløsning på 98x65 piksler. Den støtter også 4096 farger. Til å være en utvendig skjerm på en klapptelefon er det altså ganske bra spesifikasjoner, men ingenting revolusjonerende. Displayet er ganske godt synlig utendørs, og du kan bytte bakgrunnsbildet på det akkurat som på det innvendige displayet. Du kan se både batteristatus, dekning og klokkeslett her, og blir selvsagt informert om innkommende samtaler og meldinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.