Nokia 6210 Navigator

Nokias nye Navigator-modell har både fått ny design og en hardt tiltrengt slankeoperasjon i forhold til forgjengeren.

Publisert
Sist oppdatert

Da Nokia slapp 6110 Navigator for omtrent ett år siden var integrert GPS med navigasjon i mobilen nokså eksklusivt, og med mindre du hadde sett deg ut en E90 eller N95 var dette telefonen for deg som ville ha noe dette.

Men slik er det ikke lenger. Nokia har i dag et tosifret antall mobiler med GPS, og Sony Ericsson har også fått ut fingeren med C702i og W760i.

Det skiller gamle 6110 Navigator fra de andre navigeringsmobilene fra Nokia er at kartdataene er levert av Route66, mens det er Nokia Maps som er greia for de andre.

Men det er mer enn de rene kartdataene som er forskjellen. Når det kommer til guidet navigering er dette en tjeneste du må abonnere på hvis du bruker Nokia Maps. Et priseksempel er 70 euro (i skrivende stund om lag 550 norske kroner) for ett års navigasjon (kjøretøy og til fots) for de nordiske landene. Flere priser finner du her.

Med 6210 Navigator følger det med et halvt års abonnement for nettopp den nordiske regionen, men etter det må du altså punge ut. På den gamle 6110 var (og er) navigasjonen gratis etter at du har kjøpt kartet. Også her fulgte Norden med i pakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer