Nokia 6233

På jakt etter en rimelig mobiltelefon som ser ut som en ”million dollars”. Da bør du ta en grundig titt på Nokia 6233. Det har vi gjort.

Publisert
Sist oppdatert

Nokia 6233 kom litt overraskende på oss. Dette er nemlig en av de telefonen vi ikke har hatt på radaren. Uvisst av hvilken grunn, fordi vi absolutt burde hatt den der. Her har vi nemlig en mobiltelefon med det aller meste av teknologiske finesser, som”bare” koster 2 500 kroner selv om den ser ut til å koste over fem tusen kroner.

Minner om luksusmobilen

Den har nemlig noen designelementer som får telefonen til å minne litt om luksusmobilen Nokia 8800, som har mottatt designpriser rundt hele verden. Allikevel er dette langt fra den samme telefonen, Nokia 6233 er faktisk langt bedre enn sin mer kjente designstorebror.

For utover stilig design og gode taster er denne mobilen stappet med god teknologi. Nokia 6233 er nemlig en 3G-mobil, selv om den ikke har noe ekstra kamera til videotelefoni. I tillegg har den både kamera, MP3-spiller og en god skjerm. Alt dette i en relativt stor (108 x 46 x 18 mm og 110 gram), men lekker pakke som får designentusiastene til å juble.

Overraskende kamera

To megapikselkameraet som følger med denne mobilen overrasker oss imidlertid en smule. For av en eller annen grunn virker ikke dette kameraet like bra som det vi kjenner fra andre Nokia-mobiler. Hvorvidt Nokia opererer med flere forskjellige kameraer i sine mobiler vet vi ikke, men bildene ser hakket svakere enn det vi er vant til fra den kanten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer