Nokia 6260

Nokia slipper en ny klapptelefon, og denne er mer funksjonell og kraftigere enn de fleste. Dessverre hindres den av noen plagsomme designfeil.

Publisert
Sist oppdatert

Nokia fortsetter å satse på klapptelefoner, en form de tidligere nektet å ha noe med å gjøre. Men etter hvert som klappformatet ble mer og mer populært i Europa, valgte også finnene å lansere slike modeller. Tidligere har vi sett på 7200, som var en ren designtelefon med fokus på utseendet. Nokias andre kamskjell er derimot rettet mot proffmarkedet.

6260 er en av Nokias etter hvert mange Symbian-basrerte mobiler, som altså er langt mer fleksible og tilpasset proff bruk. Du kan laste ned et stort utvalg applikasjoner og det er mange programmer allerede installert på mobilen. Det mangler heller ikke på funksjoner og tekniske finesser.

Kan det meste

Det er definitivt en avansert mobil vi snakker om her. Funksjoner som innebygd VGA-kamera, stor fargeskjerm, Bluetooth, e-post-muligheter, triband og støtte for minnekort tar vi nesten for gitt her. I tillegg får vi også FM-radio, MP3-spiller (i stereo!), og ikke minst støtte for Push to Talk (Trykk og snakk). En meget godt utstyrt telefon, med andre ord.Det er 6 MB minne i telefonen, ikke mye altså, men takket være minnekortplassen kan den utvides fritt. Et MMC-minnekort på 32 MB følger med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer