Nokia 6270

Nokia holdt lenge igjen når det gjaldt flipp- og skyvemobiler. Men nå har finnene virkelig skjønt poenget. Vi tester den imponerende skyver'n Nokia 6270.

Publisert
Sist oppdatert

For Nokia 6270 er virkelig en imponerende mobil. Ved første øyekast mangler den nemlig bare et par småting på å være komplett, som 3G-støtte og forbedret videoopptak. Men det som følger med er mer enn nok for de aller, aller fleste.

Diger plast-telefon

Problemet er at det fører til at den har et problem designmessig. Den er blant annet litt i største laget. Til å være en av Series 40-mobilene til Nokia er den uforholdsmessig stor. Spesielt i forhold til en mobil som Samsung D600E, som er sammenlignbar på de fleste andre måter.

Men stor må den være for å få plass til den digre skjermen. Vi snakker 262 000 farger og en oppløsning på 320 x 240 punkter. Etter hvert ser dette faktisk ut til å bli den nye standarden på mobiler og det må vi si vi er meget fornøyd med. Nokia har dessuten valgt noen materialer på denne mobilen som skal gi en eksklusiv følelse. Problemet er at det faller litt igjennom og man sitter igjen med en følelse av at telefonen er ene og alene laget av plast.

Likevel er det flere positive ting med designet. Blant annet er tastene veldig bra. Utseendet i seg selv er også ganske pent, synes vi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer