Nokia 6280

Med Nokia 6280 har finnene laget en av de mest lovende mobiltelefonene i 2006. Vi har testet den spennende skyvemobilen.

Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst fikk vi for første gang oppleve Nokia 6280 på nært hold og den titten ga mersmak. For dette var en mobiltelefon som virkelig hadde alt det vi kunne ønske oss av en mobil i disse dager. Vi snakker 3G, MP3-spiller, minnekort og to megapikselkamera.

Nå har vi riktignok måttet vente noen måneder ekstra før den dukket opp i butikkhyllene, for Nokia 6280 var nemlig ventet før jul. Selv om tre måneder er veldig mye i mobilverdenen står denne mobilen like støtt som den ville gjort før jul.

Skranglekasse

En mobiltelefon vi derimot fikk testet før jul var lillebroren Nokia 6270. Dette er også en imponerende mobil, men den hadde et par svakheter som trakk ned. Ikke minst størrelsen. Dette har heldigvis Nokia tatt tak i når det kommer til 6280, denne er nemlig mindre og nettere.

Designet er sprekt, og den er utstyrt med gode taster, godt gjemt under den flotte skjermen (240 x 320 punkter, 262 144 farger) på denne skyvemobilen. Beklageligvis er det imidlertid ogs et stort problem med designet. De to delene på mobilene virker ikke godt nok skrudd sammen, så når man trykker på noen av tastene opplever man at skjermdelen rister. For ikke å snakke om det levenet som setter i gang når telefonen vibrerer. Dette skaper et lite proft inntrykk av en telefon som ellers kunne vært bortimot perfekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer