Nokia 6500 classic

Denne slanke telefonen imponerer ikke stort med spesifikasjonene... men noe må den da ha til å rettferdiggjøre den relativt stive prisen?

Publisert
Sist oppdatert

Nokia har nok en gang slått seg på resirkulering av kjente tallkombinasjoner. Originale 6500 kom i 2002 - uten fargeskjerm, kamera, MP3-støtte eller blåtann. Nye Nokia 6500 classic er heldigvis noe bedre utstyrt.

Når vi først er innpå tallkombinasjoner nevner vi at Nokia - trolig for å gjøre forvirringen komplett - også kommer med 6500 slide, altså en skyvetelefon, som en tredje modell.

Men la oss nå konsentrere oss om 6500c (altså classic). I likhet med esken den kommer i er den superslank (i følge spesifikasjonene kun 0,1 mm tykkere enn Sony Ericsson W880i), og det er ingen tvil om at designen har prioriteten på denne telefonen.

Den øverste halvdelen av 6500c er i anodisert aluminium og rammer inn den klare og gode skjermen på to tommer (240 x 320 piksler) med 16.7 millioner farger - noe som så avgjort gjør et meget godt førsteinntrykk. Sidene er runde i formen og holder ingen knapper eller andre forstyrrende elementer.

Tastaturet er av plast og det er helt greit for oss, det er først og fremst baklokket i blank plastikk som ødelegger mye av den eksklusiviteten den øverste delen av telefonen inngir. I tillegg til å få mobilen til å se billigere ut er det også såpass tynt og fleksibelt at det føles litt løst når vi behandler telefonen - noe som selvfølgelig ikke hjelper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer