Nokia 6500 slide

Denne skyvemobilen i stål har stil, Zeiss-optikk og nok vekt til at du absolutt ikke vil miste den i gulvet.

Publisert
Sist oppdatert

For ikke så alt for lenge siden testet vi Nokia 6500 classic, som egentlig ikke imponerte på noen måte bortsett fra at den var høy og slank med fin design. Riktignok var den bestykket med en god skjerm, kamera og MP3-spiller, men ingen av disse funksjonene var gode nok til å rettferdiggjøre prisen på litt over tre tusen kroner.

6500 slide, som ligger på samme pris, er som navnet antyder i slekt med 6500 classic, og er like elegant på sin egen måte - men denne skyvetelefonen er også adskillig mer grovkalibret. Tykkelsen på over halvannen cm og tyngden på 123 gram merkes langt bedre i bukselomma.

Dette veies likevel i noe grad opp av at det meste av mobilens overflate er i børstet stål. Når dette rammer inn en klar 2,2 tommers skjerm med 240 x 320 piksler og 16.7 millioner farger blir det vanskelig å mislike utseendet på 6500 slide.

Eksemplaret vi fikk til testing var ikke akkurat duggfrisk fra fabrikken, men skyvemekanismen var likevel tight og behagelig uten nevneverdig slark. Vi merket derimot at baklokket hadde litt fleks, men her vet vi heller ikke hvordan eksemplaret har vært behandlet. Uansett var dette uproblematisk og lagde heller ikke kosmetiske problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer