Nokia 6610

Synes du Nokia 7210 er alt for flashy? Da er muligens den nye 6610 det perfekte valget.

Publisert

Da 7210 kom i butikkene for rundt en måned siden, høstet den en del kritikk for det noe snåle tastaturet. Mens vi mener at tastaturet til 7210 slett ikke er verst, og etter kort tids tilvenning fungerer svært bra, forstår vi noe av denne skepsisen. 6610 er Nokias svar på kritikken – teknisk sett er telefonen helt identisk med 7210, men med et mer tradisjonelt utseende og tastatur.

Flott med farger

Som 7210, har også 6610 en god fargeskjerm med 128x128-oppløsning, og støtte for 4096 farger. Denne skjermen er blant de bedre og skarpere vi har sett, selv om det finnes konkurrenter som byr på flere farger. Bildekvaliteten er uansett bedre enn hos storselgeren Sony Ericsson T68i. Skjermen fungerer også like bra innendørs som utendørs.Telefonen har polyfoniske ringetoner, som har både høy kvalitet og god lyd.

Takket være muligheten for nedlasting av Java-spill og programvare, er du ikke begrenset til det som følger med telefonen. Det er enkelt å laste ned nye applikasjoner fra diverse nettsteder og installere dem. Du kan på samme måte laste ned diverse bakgrunnsbilder, operatørlogoer og ringetoner, og alle disse legges i en ny menykategori som heter Galleri. Derfra styres alt som har med multimediainnhold å gjøre, komplett med lenker til nedlastningsnettsteder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer