Nokia 6670

Nokia fortsetter sin strategi med å lansere nokså like mobiler i forskjellig skall, tilpasset forskjellige brukere. 6670 er en ny Symbian-telefon rettet mot forretningsbrukeren.

Nokia 6670
Publisert
Sist oppdatert

Nokia slipper stadig flere modeller basert på Symbian-plattformen, og som altså i utgangspunktet er rettet mot mer krevende businessbrukere. Men 7610-modellen, som selskapet slapp i sommer, hadde trekk som gjorde den attraktiv også for en yngre målgruppe. Denne telefonen var også Nokias første med megapikselkamera.

Den nye 6670 er i essensen den samme telefonen som 7610. Forskjellen er at den har en litt mer konservativ design, koster litt mindre og føles faktisk litt biligere også.

7610 var en stilig, men kanskje noe jålete telefon med spesielt utformede taster, 6670 har en klassisk, sølvarget design og rette taster.

Megapikselkameraet (eller for å være veldig pirkete, rett under megapiksel), er fremdeles på plass, og det samme gjelder funksjonaliteten.

Funksjonell

6670 er rikt utstyrt med funksjoner – den støtter det meste en smartphone burde, som Bluetooth, e-post, HTML, Java og full synkronisering. Den kan brukes i Europa, Asia og USA, og det er støtte for RS-MMC-minnekort – og et kort med 64 MB følger med. Vi savner imidlertid EDGE, som vi begynner å forvente fra businessorienterte telefoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer